Pagini

luni, 16 februarie 2015

Day 98 - 50 shades of grey

Realizez din nou ca publicitatea este CHEIA SUCCESULUI...chiar daca rezultatul final, nu este unul exceptional.
A fost nebunie si agitatie mare, inainte si dupa lansarea filmului 50 shades of Grey. Toata lumea era in extaz, toata lumea era dornica sa vada minunatia, toti erau curiosi..
Nu pot sa spun ca m-am numarat printre ei, si ca-mi doream sa merg la premiera..dar totusi ieri mi-am dus sotia la cinema sa vedem " minunea"despre care toata lumea vorbeste...
N-am citit cartea, dar am inteles ca este plina de detalii picante, despre modul in care d-nul Grey isi satisface fanteziile BDSM cu o tanara inocenta care abia descopera sexualitatea..
Era logic ca un film catalogat +15 sa, nu fie plin de detaliile picante din carte, dar ce mai este logic in zilele noastre..?

Agitatie mare ieri la film,toti buluc sa vada filmul minune..de la pubertinele de 15-16 ani dornice sa invete tainele BDSM-ului, pana la cucoanele trecute de prima tinerete care probabil suspinasu ca n-au 




apucat asa ceva...
Sala s-a umplut rapid si s-a cufundat in liniste odata cu inceperea filmului..
Nimeni nu mai statea "calare pe telefoane", din cand in cand se mai auzea unu/a care rontaie ...ochii atintiti pe ecran si liniste mormant. 
M-am plictisit repede...poate pentru ca n-am inteles esenta filmului, sau nu m-a atras felul in care isi musca buza virgina din film, sau pentru ca filmul n-a avut un story prea atragator si n-a reusit sa ma captiveze cu nimic, sau pentru ca a fost previzibil si sarac in detalii...e doar parerea mea..

Probabil filmul e o incercare timida de initiere in tainele BDSM... insa pentru necunoscatori, diferenta intre ce s-a prezentat in film si ceea ce reprezinta cu adevarat BDSM-ul e uriasa...Nu strica sa va documentati pe tema asta si sa vedeti cateva filme XXX BDSM ( poate atunci o sa-mi dati dreptate )..

Pe scurt : 
- film slab,previzibil si total necaptivant..
- actori slabi, fara carisma specifica genului BDSM..
- muzica de fundal, interesanta ..
- un film la care "daca te uzi in chilotei", n-ai pic de cultura sexuala...si daca nu sunteti de acord va invit sa cautati si sa incercati senzatiile cu un practicant de BDSM... :))

In concluzie, filmul te invata ca daca vrei sa ti-o tragi cu cineva..e musai sa ai contract semnat :))) ..
Enjoy !!




Day 98 - Ceata !

Uneori si ceata diminetii spune ceva...