Pagini

duminică, 2 noiembrie 2014

Day 97 - Romania voteaza !!! Pe cine ??


O intrebare fireasca, care a stat pe buzele multor persoane in ultima perioada.. " Cu cine votez? "
La prima vedere oferta este vasta, dar la o analiza mai atenta a situatiei NU ai ce alege, pentru un viitor mai bun.
Toti candidatii,nu fac decat sa vanda iluzii si noi ca niste pesti infometati le halim.

NU sustin nici un candidat, nu m-a platit nimeni sa scriu aceasta postare ,dar din  pacate cred ca reprezinta realitatea in care ne aflam.

"Presedintele care uneste " .. " Romania lucrului bine facut" .." Romania frumoasa" ..si restul sloganurilor electorale folosite de candidati sunt niste cuvinte cheie, menite sa atraga un anumit segment al populatiei. Diferenta de la vorbe la fapte, de la cuvinte la realitate este una fabuloasa. 
Hai sa analizam trecutul ultimelor guvernari/presedinti..si sa vedem cate lucruri benefice au facut pentru tara, hai sa vedem cat de capabili au fost, hai sa vedem cate promisiuni au respectat ..? ( si nu veniti cu aberatii de genu, au marit pensia, au micsorat tva-ul la paine...pentru ca toate astea au fost facute pe principiul "peticelii" taiem de aici, punem dincolo ).

Sunteti probabil constienti cati bani se baga in aceste campanii electorale. De unde vin banii? Cine-i sponsorizeaza?..Care este pretul platit de viitorul presedinte, senator, deputat, primar, etc.. pentru "sustinerea financiara " pe care o primeste ? Va spun eu .." mici favoruri", care se transforma in licitatii aranjate, lucrari prin incredintare directa, etc...in concluzie MITA si CORUPTIE..

Din pacate, aceste lupte intre politicieni si implicit partidele din spatele lor, s-au transformat in vendete personale, lupte pentru influenta, suprematie, etc... iar terenul de joaca este Romania si populatia ei.

Ma intreb cand o sa ne trezim, cand o gasim puterea sa-i dam jos pe toti, cand o sa ne recapatam tara ? Cat putem sa mai induram, cat de naivi suntem ?

Indiferent de alegerea noastra lucrurile raman la fel..pleaca o gasca politica, vine urmatoarea cu alti oameni din umbra, alte interese, altfel de coruptie, alte lucruri de vandut, alte metode de stoarcere a tarii/populatiei de toate resursele care le mai are. Cine ma contrazice, ori e tampit, ori are ceva de castigat din urma convingerii sale politice.
Lupta si discutiile acide dintre contracandidati, au un singur scop.. OBTINEREA PUTERII..apoi brusc toate promisiunile se uita si nu fac nimic decat sa-si umple buzunarele proprii si ale celor care i-au sustinut. 

Daca facem o retrospectiva in istorie, putem sa ne dam seama ca nimeni, niciodata n-a intrat intr-un razboi fara scopul de a obtine ceva. Ne mintim zilnic ca daca iese  Iohannis, Ponta, Macovei,Udrea, etc..o sa se schimbe ceva. NU o sa se schimbe nimic, oamenii din jurul lor sunt aceeasi care migreaza de la un partid la altul, sau vin altii noi care se afla sub stricta indrumare a sacalilor batrani...

Probabil o sa fiu judecat de multi pentru aceasta postare, dar mi-e greu sa cred ca-mi poate aduce cineva argumentele necesare ca nu am dreptate in ceea ce spun...
Nu stiu cu cine sa votez pentru o Romanie cu adevarat schimbata, fara minciuni, fara manipulari, fara coruptie, etc...de un singur lucru sunt convins :

SCHIMBAREA VINE DIN NOI... NU DE LA *EI !! ( *EI = intreaga clasa politica din Romania ) !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu