Pagini

sâmbătă, 29 iunie 2013

Day 70 - Burtica !

Cele noua luni pe care le asteapta o mama sa-si tina minunea in brate sunt fara indoiala speciale. E drept nu sunt noua luni usoare, dar cu siguranta merita efortul si asteptarea. Oare cum se simte o viitoare mamica, mai ales dupa ce aude primele batai ale inimii, dupa ce simte primele miscari si mai ales dupa ce " primeste primele picioare" ? .
Am avut ocazia sa cunosc o mamica frumoasa si fericita, dar totusi usor emotionata in asteptarea noului membru al familie.  Anastasia ( simtindu-se probabil sub lumina reflectoarelor )si-a facut simtita prezenta aproape pe tot parcursul sedintei foto, ba chiar a zambit la noi si ne-a aratat ca are deja 3 dintisori  .
Mi-e greu sa descriu in alte cuvinte aceasta sedinta...pentru simplul fapt ca nu pot sa simt ceea ce simte o viitoare mamica...insa sper ca fotografiile sa vorbeasca in numele meu si sa va transmita aceste emotii ...















joi, 13 iunie 2013

Day 68 - Noaptea..

Stiu stiu..iar am lipsit.
Desi pare greu de crezut in 2013 pentru moment sunt privat de electricitate ( implicit si de net ).
Astazi va arat cateva fotografii facute noaptea in Paris. Nu am avut trepied, asa ca am m-am descurcat cum am putut mai bine. Scuzati incadrarile, dar mai bine de atat n-am putut sa ma descurc...sper totusi sa va placa. 
Daca va plac fotografiile...va rog dati un Like & Share. Multumesc 
Pentru realizarea fotografiilor au fost folosite urmatoarele setari : ISO 100, F11-13, timp de expunere intre 5-30 de sec.














luni, 3 iunie 2013

Day 67 - Absent motivat !

Am lipsit cateva zile... eu zic ca pot sa primesc absent motivat . 
O sa intelegeti motivul in urmatoarele saptamani, pentru ca abia astept sa povestesc si sa va arat cat mai multe imagini..
Pana atunci...va dau 3 monstre.. E motivat sau nu ??


Like & Share !!!