Pagini

vineri, 4 octombrie 2013

Day 83 - Morning coffee !

Am reusit intr-un final sa apas "Play" si sa incep proiectul Morning Coffee.
Recunosc ca a fost destul de greu sa-l incep, datorita faptului ca pe langa acea ceasca/cana,etc de cafea apare corpul ( sau anumite parti din el ) unei femei.
Nu e greu sa gasesti un model care sa fie de acord sa fotografieze in lenjerie, dar este greu sa gasesti modele care sa fie de acord cu publicarea fotografiilor. La prima vedere as zice ca ar fi vorba de pudicitate si rusine fata de cei din jur, dar de cele mai multe ori e vorba doar de impresiile si parerile celor care privesc acele fotografii...
Ati ghicit... e vorba de MENTALITATE..
O mentalitate, care nu reuseste sa faca diferenta intre o fotografie care vrea sa transmita ceva si o poza porno... o mentalitate de ciobani care nu pot sa spuna mai mult decat " ce-as f**e-o pe asta" ... " daca face poze d'astea e curva".. etc. 
E mult de lucru si din pacate au ramas putini oameni de calitate, capabili sa inteleaga esenta lucrurilor.
Ce vreau sa transmit prin acest proiect ?
Incerc sa fac o legatura intre cafea ( al 2-lea cel mai consumat lichid dupa apa ) si minunatul corp al femeii. Ca sa fac o comparatie extrema ... ambele sunt delicioase, te trezesc la viata, te incalzesc intr-o dimineata racoroasa, te imbie cu aroma lor, etc etc.. :)
Sper sa gasesc printre cei care ma urmaresc, persoane capabile sa inteleaga dincolo de imagini si sa vada "povestea" din spatele fotografiei.
O zi buna...si daca fotografiile sunt pe placul vostru va rog sa dati Share. Multumesc !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu