Pagini

vineri, 19 aprilie 2013

Day 37 - Intrebari frecvente !

   
   
        Durata sedintei foto ?
Nu exista nici o limita de timp pentru realizarea unei sedinte foto. Poate fi foarte bine realizata intr-o ora, in 2 sau in intreaga dupa-amiaza/dimineata.
Depinde in primul rand de legatura care se stabileste intre fotograf si model(cuplu), lucru care imbunatateste semnificativ calitatea fotografiilor, implicit rezultatul final .

          Locul de desfasurare ?
Locatiile in care se desfasoara sedinta foto, sunt in concordanta cu stilul/tinuta fotografiilor pe care le doriti. Acestea se stabilesc impreuna pentru a gasi cadrul perfect in vederea desfasurarii sedintei foto .

          Optiuni suplimentare ?
- make-up si hairstyle pentru sedinta foto, nu sunt incluse in pret. Puteti veni cu propriul make-up/hairstyle, sau va pot oferi ajutorul specialistilor in domeniu cu care colaborez. Costul acestor servicii il veti suporta separat de sedinta foto .
- printuri personalizate ( canvas,cani,postere,tricouri, etc ) se pot realiza la cerere, si nu sunt incluse in pret .
- crearea albumelor foto, printate pe hartie fotografica, se poate face la cerere in functie de preferinte si nu este inclusa in pretul sedintei foto .

           Cate poze imi dai ?
Daca pui intrebarea asta, probabil ar fi mai bine sa-i alegi pe cei care fac "300, 500, 1000,2000 de poze editate " . Daca alegeti cantitatea in detrimentul calitatii, in acest caz nu va pot ajuta si nu sunt persoana potrivita cu care sa lucrati. O sedinta foto, sau un eveniment (nunta,botez,etc) ofera un numar redus de oprtunitati/situatii perfecte din care sa iasa o fotografie excelenta. Cei care va spun cifre astronomice, cand vine vorba de numarul fotografiilor, va mint !

          Poti sa le trimiti azi ?
Este evident faptul ca esti curios ce-a iesit, dupa terminarea sedintei foto, insa fotografiile facute cu DSLR-uri se trag intr-un format brut (raw), dupa care se prelucreaza .In concluzie este un proces care necesita timp, si nu poti sa le primesti in aceeasi zi . Desigur ai sa primesti in aceeasi zi 2,3 fotografii ca sa-ti mai stapanesti curiozitatea .

Pentru alte nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati pe adresa :  btfotografie@gmail.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu