Pagini

luni, 26 noiembrie 2012

Day 8

Nu stiu cat de noua e teapa asta in Bacau, dar am aflat si eu vineri despre ea si m-am gandit sa va informez..sa nu luati plasa.
In Bacau, pe centru in fata la Luceafarul, sau prin pasajul de la BJL sunt 2 tipi, sau tipe..care cica recruteaza modele. Iti spun o poveste frumoasa, ca arati ok ( indiferent ca arati bine sau nu) si ca ei sunt o agentie de modele ( imi scapa numele agentiei pe moment, dar revin cu detalii ) si te invita sus intr-un birou sa discutati ceea ce pare o afacere buna pt voi.
Odata intrati in acel birou, situat in pasajul de la BJL, la etajul 1..o domnita va vine verzi si uscate, despre colaborarile lor de succes cu mari firme pentru care voi puteti sa faceti reclame, sa pozati, sa apareti la tv...etc etc etc. Nu va ganditi ca este gratis..taxa initiala este de 60 de lei, pentru a fi introdusi in portofoliul firmei de modele, dupa care semnati un contract prin care va obligati sa achitati 200 de euro .. Cei care au luat aceasta teapa, habar nu au pentru ce au dat banii...
Daca o sa cititi cu atentie contractul o sa vedeti ca practic acesti bani reprezinta contravaloarea unei sedinte foto, in urma caruia o sa primiti 15 fotografii in format digital..dar nu este prevazut nicaieri in contract ceva legat de toata povestea frumoasa spusa la inceput....
Firma respectiva are si site..unde o sa va puna fotografiile, dupa sedinta minune de 200 de euro.. ( cum aflu adresa o sa fac un update la post ) .
Singura chestie la care se obliga ei prin contract, este sa va contacteze din cand in cand sa va informeze daca au un contract pentru voi .... daca n-au, cum probabil o sa se intample..FELICITARI..tocmai ati dat 200 de euro pe 15 foto..
...naivitatea noastra nu are limite...fratilor una e sa faci cateva fotografii cu un amator sau profesionist, si alta e sa fii model...
O noua teapa "legala" ..bazata pe vorbe frumoase, care insa nu sunt trecute in contract si raman doar la stadiul de vorbe..
Revin cu detalii....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu